ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εταιρεία μας

Για την Kulzer

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τι πρεσβεύουμε

Οι βασικές μας αξίες

ΓΕΓΟΝΟΤΑ & ΑΡΙΘΜΟΙ

 • 1935

  Η ομάδα μας σε όλον τον κόσμο

  Η Kulzer ιδρύθηκε το 1935. Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο, παγκοσμίως, θερμοπολυμεριζόμενο ακρυλικό Paladon. Το πρώτο μας προϊόν άλλαξε τον οδοντιατρικό κόσμο και αποτέλεσε τα θεμέλια της εταιρείας.

 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

  Icon Location

  Έχουμε 25 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο με περίπου 1.400 υπαλλήλους που μοιράζονται έναν κοινό στόχο: Να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας για να κάνουν τους ασθενείς τους να χαμογελούν.

 • ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑ

  Icon History

  Η Kulzer έχει περισσότερα από 900 διπλώματα ευρεσιτεχνίας (πατέντες) και αιτήσεις για διπλώματα ευρεσιτεχνίας.Αυτό υπογραμμίζει τη δέσμευση της Kulzer για επιστημονική έρευνα.

 • MCI

  Icon Chemistry

  Ως μέλος του Ομίλου Mitsui Chemicals είμαστε κομμάτι μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

  MCI

Σε τι μπορειτε να βασιστειτε

 • Innovation

  Καινοτομία

  Μαζί με τους επαγγελματίες, η Kulzer αναπτύσσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τώρα και στο μέλλον. Προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις, κατέχοντας πάνω από 900 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμιως.

 • Scientific

  Έρευνα και Ανάπτυξη

  Για να διασφαλίσουμε τη δοκιμασμένη ποιότητά μας, τα προϊόντα εξετάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα. Ως εκ τούτου, συνεργαζόμαστε στενά με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ειδικούς του είδους.

 • Customer support

  Υποστήριξη Πελατών

  Είτε πρόκειται για πληροφόρηση είτε για εκπαίδευση και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα - η Kulzer παρέχει σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες πολυάριθμες υπηρεσίες που τους υποστηρίζουν σύμφωνα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες.

 • Training and education

  Κατάρτιση και Εκπαίδευση

  Με σκοπό της επέκταση της επαγγελματικής τους τεχνογνωσίας, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρακτικά μαθήματα, εκπαίδευση και διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με τα προϊόντα μας. Για πολλά από αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα λαμβάνουν και πόντους CE.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ