ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εταιρεία μας

Για την Kulzer

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΓΕΓΟΝΟΤΑ & ΑΡΙΘΜΟΙ

 • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

  Η ομάδα μας σε όλον τον κόσμο

  1,400 εργαζόμενοι παγκοσμίως με έναν κοινό στόχο: Να είμαστε ο παντοτινός συνεργάτης των επαγγελματιών και να τους βοηθάμε να κάνουν τους ασθενείς να χαμογελούν. Μαζί θέλουμε να εξελίξουμε την οδοντιατρική αγορά του αύριο με τα πιο καινοτόμα υλικά.

 • ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

  Icon Location

  Είμαστε “glocal”: Με 26 τοποθεσίες σε όλον τον κόσμο εξυπηρετούμε επαγγελματίες σε τοπικό επίπεδο για να βρούμε την καλύτερη λύση για τις δικές σας ανάγκες.

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ

  Icon History

  Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο, παγκοσμίως, θερμοπολυμεριζόμενο ακρυλικό Paladon. Μέσα σε πάνω από 80 χρόνια ιστορίας, η Kulzer έχει προσφέρει, σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες, καινοτόμα υλικά και αξιόπιστες λύσεις.

 • MCI

  Icon Chemistry

  Ως μέλος του Ομίλου Mitsui Chemicals είμαστε κομμάτι μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών με αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

  MCI

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τι πρεσβεύουμε

Σε τι μπορειτε να βασιστειτε

 • Innovation

  Καινοτομία

  Μαζί με τους επαγγελματίες, η Kulzer αναπτύσσει προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών τώρα και στο μέλλον. Προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμες λύσεις, κατέχοντας πάνω από 750 διπλώματα ευρεσιτεχνίας παγκοσμιως.

 • Scientific

  Έρευνα και Ανάπτυξη

  Για να διασφαλίσουμε τη δοκιμασμένη ποιότητά μας, τα προϊόντα εξετάζονται σύμφωνα με τα υψηλότερα επιστημονικά πρότυπα. Ως εκ τούτου, συνεργαζόμαστε στενά με Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και ειδικούς του είδους.

 • Customer support

  Υποστήριξη Πελατών

  Είτε πρόκειται για πληροφόρηση είτε για εκπαίδευση και ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα - η Kulzer παρέχει σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες πολυάριθμες υπηρεσίες που τους υποστηρίζουν σύμφωνα με τις εξατομικευμένες τους ανάγκες.

 • Training and education

  Κατάρτιση και Εκπαίδευση

  Με σκοπό της επέκταση της επαγγελματικής τους τεχνογνωσίας, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρακτικά μαθήματα, εκπαίδευση και διαδικτυακά σεμινάρια σχετικά με τα προϊόντα μας. Για πολλά από αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα λαμβάνουν και πόντους CE.